10 zakken/partij PH stoffen Buffer Poeder voor PH Meter Meet Kalibreervloeistof PH 4.00 Kalium Waterstof Ftalaat

10 zakken/partij PH stoffen Buffer Poeder voor PH Meter Meet Kalibreervloeistof PH 4.00 Kalium Waterstof Ftalaat

10 zakken/partij PH stoffen Buffer Poeder voor PH Meter Meet Kalibreervloeistof PH 4.00 Kalium Waterstof Ftalaat

 • Categorie: misc
 • Productcode : s4314
 • Beschikbaar : Op voorraad
 • €8.24de kwaliteit van de beschrijving:
onze productie van buffering agent selecteert de gekwalificeerde standaard substantie (inhoud op 99.99% ~. 99.99%) Producten met hoge zuiverheid en stabiliteit is sterk. Hoge precisie wegen instrument GEBRUIKT geïmporteerd een over tienduizend schalen. Laboratorium van steriele operatie is voltooid, eindproducten zijn bewaard in vochtwerende doos. Fabriek strikt gecontroleerd.
Product garantie:
standaard materiaal met vochtbestendige plastic zak verpakking, vaker winkel, zorgen de kwaliteit.
houdbaarheid: 3 jaar
opslag: vermijd licht, geventileerde, droge plaats.
PH buffer methode van gebruik:
gebruik gedemineraliseerd water, en kook 15 ~ 30 minuten voorhand verwijderen opgeloste kooldioxide. Als er geen voorbereiding omstandigheden ook kiezen gedestilleerd water, secundaire gedestilleerd gedestilleerd water, beter cut plastic zak voeg reagens in de beker, met een matige hoeveelheid gedemineraliseerd water te ontbinden, en wassen zakken, dan giet in 250 ml maatkolven en verdund te schaal, volledig schudden kan, in een specimen fles label. gereserveerd.
PH bufferoplossing rechts houden en gebruik
nauwkeurigheid: ± 0.01pH
pH: 4.00, 6.86, 9.18
configuratie fouten kan gemakkelijk resultaat wanneer, om de nauwkeurigheid van de configuratie te letten drie zaken:
1, in het poeder volledig, vermijd configuratie fouten, de beste spoelen weer plastic zakken
2, de configuratie van de elektrische geleidbaarheid van water worden gecontroleerd binnen 2us/cm, algemeen met gedestilleerd of ultrapuur water om
3,250 ml verwijst naar de volume water op 25 ° C voor
dat wanneer configureren gebruiksvoorwerpen schoon voorkomen bacteriën invoeren de oplossing, om breiden de opslag tijd, de geconfigureerd buffer worden opgeslagen in een bruine fles werd verzegeld en behoud van niet meer dan vijf dagen.
PH buffer oplossing
(1) voordat de pH meting kalibratie kalibratie pH meter.
dictie is gebruikt om de nauwkeurigheid van de pH meter, zoals behulp pH6.86 en pH4.00 kalibratie na pH meter, insert de ph-elektrode pH9.18 oplossing in inspectie instrument display waarde en de standaard oplossing pH waarde.
(3) in de algemene precisie meting check pH meter moet worden set. PH meter kalibratie en kan resulteren in een verandering te drift of na gebruik dus voordat de test insert elektroden en dichtbij de standaard test oplossing in de buffer, volgens de fout size bepalen of moeten kalibratie.
(4) detecteren de prestaties van de ph-elektrode.
elk pakket kan geformuleerd met 250 ml vloeibare
In 1953, China 's eerste pH meter en de eerste glas elektrode kwam in de wereld in " Rex ". hierdoor er waren analytische instrumenten in China. nu, de " Rex ", gevestigd in Shanghai Anting Automobiel Stad, is de grootste onderzoek en ontwikkeling van elektrochemische analytische instrumenten, 'Rex' is het merk van Shanghai INESA Wetenschappelijk INstrument Co, Ltd.
Shanghai INESA Wetenschappelijke Instrument Co ltd is een van de toonaangevende wetenschappelijke instrument manufacturing groepen met de belangrijkste producten: analytische instrumenten, balance apparatuur, elektrochemische apparaten, fysieke optische instrumenten en integratie, en milieu monitoring systeem.
er andere specificaties op verkoop, als u klik voor inkoop. dank u.

Tags: Goedkoop 10 zakken/partij PH stoffen Buffer Poeder voor PH Meter Meet Kalibreervloeistof PH 4.00 Kalium Waterstof Ftalaat, Hoge Kwaliteit 10 zakken/partij PH stoffen Buffer Poeder voor PH Meter Meet Kalibreervloeistof PH 4.00 Kalium Waterstof Ftalaat, Chinese Leveranciers.

 • Soort Unit: lot (10 packs/lot)
 • Gewicht Pakket: 0.1kg (0.22lb.)
 • Afmeting Pakket: 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)

 • Merknaam: JVLAB
 • Modelnummer: PH 4.00
 • Classificatie: Buffer Powder
 • PH value: 4.00
 • precision: 0.01PH
 • Specifications: 250ml

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good